Привържениците на ЦСКА написаха декларация до новите собственици на тима от Сдружението “Червени шампион”. Те поискаха разграничаване от “Титан”, както и политика на просперитет на клуба. Малко по-рано феновете на “армейците” изпратиха писмо до президента на България и премиера.

Декларацията на феновете:

ДО СДРУЖЕНИЕ"ЧЕРВЕНИ ШАМПИОНИ"

ОТВОРЕНО ПИСМО ОТ XIV-ЯТ СЪБОР НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ЦСКА - 12-14.07.2013г., Хасковски минерални бани

Уважаеми дами и господа,

На проведеният събор привържениците на ФК ЦСКА взехме решение да се обърнем към Вас и да Ви уведомим за проблемите на любимия клуб, които искаме да споделим с Вас и да получим ясни и точни отговори на нашите въпроси:

1. Настояваме изцяло да се разграничите от политиката на досегашните собственици- г-дата Иво Иванов и Димитър Борисов, като докажете по категоричен начин, че те под никаква форма не стоят зад новите собственици на ПФК „ЦСКА"АД. Ние винаги ще бъдем коректив на всяко управление на футболния клуб и нашето доверие ще бъде дадено САМО И ЕДИНСТЕНО ако се води политика за просперитет на най-успешният и титулуван футболен клуб в България.

2. Подкрепяме и одобряваме намеренията на новите собственици, афиширани в публичното пространство за създаване на акционерно дружество с няколко основни собственика на акциите и множество миноритарни привърженици/ акционери/, които са готови да закупят акции, при изработване на Устав на дружеството, което в най-силна степен би защитило правата на миноритарните акционери.

За пореден път заявяваме, че ще дадем доверието си, едва когато видим поредица от стъпки в правилна посока, насочени към развитието на любимия ни клуб ЦСКА, защото за нас ЦСКА е любов, кауза и начин на живот!

ДА ЖИВЕЕ ЦСКА СОФИЯ!