ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Голям проблем се стовари на ръководството на Лудогорец, след като се оказа, че разградчани няма къде да домакинстват за плейофа за влизане в групите на Шампионската лига. Отборът на братя Домусчиеви снощи елиминира Партизан и постигна сладък успех, който обаче сега създава главоболия на всички в клуба.

Оказа се, че Лудогорец няма да може да използва единствения стадион в България, който има лиценз за мачове в Шампионската лига.

Националният стадион „Васил Левски“ е зает с концерт на Роджър Уотърс, който е насрочен за 30 август. Това означава, че втората среща в плейофа няма как да се играе в България. По програма тя трябва да се състои 27 или 28 август. При така стеклите се обстоятелства Лудогорец ще има възможност да играе домакинството си в България задължително в първата среща, която ще бъде на 20 или 21 август. Естествено този вариант е по-лош за българския отбор, който ще трябва да гостува на реванша.

От УЕФА категорично са отказали да дадат необходимия лиценз на стадион „Лазур“ в Бургас, където могат да се играят само мачове в Лига Европа.