ЦСКА реализира светкавичен трансферен удар, научи БЛИЦ. Медията ни узна, че талантливият нападател на Славия Калоян Кръстев е продаден на "червените" преди няколко часа.

Президентът на "белите" Венцеслав Стефанов потвърди новината на БЛИЦ. Босът бе лаконичен, но категоричен: "Факт е, че продадохме Калоян Кръстев на ЦСКА. Пожелавам му много успехи. Радвам се, че той ще има възможност да играе мачове в Лигата на конференциите и се надявам, че ще се изяви по най-добрия начин."

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Попитахме Стефанов дали ще търси заместник на голмайстора, който в момента е на лагер с националния отбор. Както е известно, Кръстев е сред избраниците на селекционера Ясен Петров за световните квалификации срещу Италия (2 септември) и Литва (5 септември), както и за приятелската среща с Грузия на 8 септември. 

"Имам няколко варианта по този въпрос. В процес съм на търсене на няколко футболисти", каза босът на Славия.

Медията ни помоли Стефанов да коментира и отлива на публика от българските стадиони през последните седмици. "Потвърждават се моите думи от миналата година. Тогава казах, че намалява интереса към българския футбол, а някои ме обвиниха в пристрастие. Сега се вижда, че съм бил напълно прав", каза Стефанов.
ИВАЙЛО КРАЧУНОВ

Efbet Лига - сезон 2021/2022

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа