Ръководството на "Левски" представи петте нови попълнения, които бяха привлечени през зимата. Рафаел Бастос, Валери Божинов, Павел Човш, Аймен Белаид и Пламен Крумов позираха с фланелките с номерата, с които ще играят през пролетта. Единствено отсъства Антон Огнянов, който получи тежка контузия по време на лагера в Кипър и ще отсъства няколко месеца.

Ето какво казаха петимата нови:


Рафаел Бастос (№15): "Надявам се да изпълним целите, които има пред клуба. Това е най-големият клуб в България."

Валери Божинов (№10): "Достатъчно говорих през тези две седмици. Щастлив съм, благодарен съм на г-н Йовов и ръководството на "Левски", че ми дадоха тази възможност да играя за най-големия клуб в България. Надявам се да оставим следа за този юбилей, да спечелим една от двете купи. Аз съм в "Левски", това е най-големият клуб в България и съм дошъл да печеля купи. За всички нас е важно да спечелим нещо за юбилея.

Павел Чмовш (№17): "Радвам се, че съм в "Левски". Надявам се да спечеля трофеи с отбора и чакам с нетърпение да започне първенството."

Аймен Белаид (№3): "Благодаря на ХристоЙвоов и ръководството за шанса, който ми дадоха да направя още една стъпка напред в кариерата си."

Пламен Крумов (№71): "Благодаря на ръководството на "Левски", че се свърза с мен. Пожелавам на мен и колегите ми здраве. Дай боже да спечелим две купи, защото все пак ще празнуваме юбилей. Това е най-голямата крачка, която правя. Един човек е голям, колкото са големи мечтите му. Моите мечти не свършват до тук."