"Левски" проведе възстановителна тренировка след вчерашното равенство 0:0 с "Ботев" (Пловдив). "Сините" излязоха за своето занимание в 10:00 часа като играчите, които влязоха като резерви или не взеха участие в двубоя в Коматево, бяха подложени на по-голямо натоварване. Основната група футболисти направи няколко обиколки, след което се прибра за възстановителни процедури в тунела.

Играчите, които проведоха пълноценна тренировка днес наблягаха на различни кондиционни упражнения, игри за контрол, дрибъл и точност на паса, както и удари в малки вратички, разположени една срещу друга.

Нападателят Умар Диаби проведе индивидуално занимание във фитнеса и продължава своето възстановяване след попученото мускулно разтежение в мача с Берое в Стара Загора, загубен с 0:1. Останалите в тима са в добро физическо състояние и нямат оплаквания от контузии след двубоя с "Ботев".

Утре „сините“ тренират в 14:45 часа, като открити за медиите са първите 15 минути. След заниманието отборът заминава за лагер преди 1/4-финала за Купата на България срещу Литекс в Ловеч. Сблъсъкът е във вторник от 17:30 часа.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016