Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов демонстрира отлично настроение при завръщането от Австрия, където снощи "армейците" постигнаха историческа първа победа в групите на Лига Европа, надделявайки с 2:1 като гост на Рапид (Виена) пред 52 000 зрители на "Ернст Хапел".

Младият специалист разкри тайната на успеха.

"Да, обичам ги, постоянно им го казвам, те си знаят", отговори Радуканов на въпрос дали още повече обича играчите си, след като в последните мачове все това изтъква.

Младият спец добави, че победата над Рапид (Виена) е напълно заслужена за ЦСКА.

"За мен беше очаквано, не знам защо за вас е било неочаквано", зачуди се Радуканов на аерогара "София".

"И във Виена казах, че всички много се стараха. Показахме, че имаме отличен колектив. Благодаря на момчетата. Нищо не е по-различно в ЦСКА, играчите са същите", продължи треньорът на "червените", който се надява да остане начело на тима.

"Чувствам се добре. Нищо кой знае какво не се е случило. Продължаваме да работим. За мен това е само началото. Давам всичко от себе си за клуба в този тежък момент. Надявам се да се развиваме във възходяща линия. Каквото зависи от мен, ще го направя. Целта е да запишем само победи в мачовете до 15 декември", каза още Милен Радуканов. /БЛИЦ