Продължава да тече мащабната акция срещу "черното тото", за която БЛИЦ първи разкри вчера, когато в Главна дирекция "Криминална полиция" на разпити се явиха няколко футболисти. Чакащите журналисти, сред които наш репортер, успяхме да засечем само настоящите играчи на Локомотив (София) Йордан Тодоров и Иво Иванов... както и още един, който обаче излъга, че не е футболист.
_________________________1.jpg
Проверка на БЛИЦ установи, че първият, който се появи пред репортерите всъщност е Георги Вълчев. Още вчера разкрихме, че играчът на Локомотив (Пловдив) и бивш футболист на Любимец и Нефтохимик, е бил сред разпитваните за съмненията за манипулиране на мачове. Това потвърди и треньорът Петър Пашев. Въпреки опитите на репортер на БЛИЦ и на Livesport да заговорят Вълчев при излизането му от Главна дирекция "Криминална полиция", той набързо се измъкна.

На въпрос на БЛИЦ дали е футболист, видимо притесненият каза, че не е и не пожела повече да говори. От снимкови материали обаче се убеждаваме, че всъщност Георги Вълчев е бил един от явилите се на разпит. За разлика от Камбуров, Тунчев и Котев, той не е бил задържан.

георги вълчев_1.jpg