Спортният директор на "Ботев" (Пловдив) Александър Александров говори по актуални въпроси на заминаване за лагера в Ларнака (Кипър).

„И аз не очаквах да сме на това място. С оглед на възможностите ни, мястото, на което се намираме, не го заслужаваме, нито отборът, още по-малко феновете ни. Загубихме от по-слаби отбори от "Ботев". Не сме идиоти, за да казваме, че не сме направили грешки. Да, направихме”, заяви Александров.

„Нормално е да има напрежение при нас през пролетта с оглед на това, че задължително трябва да постигнем целите си – участие в евротурнирите. Но футболистите трябва да знаят, че щом са в "Ботев" е така. Ако си добър играч, излизаш на терена и го показваш. А аз съм сигурен, че в "Ботев" са събрани добри футболисти. Трябва да излизаме от тази криза. Да се надяваме в края на редовния сезон Ботев да е на по-горно място. И трябва да бъде там с футболистите, с които разполага. Във футбола всичко е възможно, но чак пък шампионска титла...Но както си 7-ми, можеш да станеш и 1-ви особено в този формат. За нас всичко е на преден план, ще се борим за всичко. Пък, докъдето ни стигнат силите”, допълни директорът.

„Искаме да върнем онази радост на феновете, която имаха през лятото. Тя беше голяма. После ги натъжихме по Коледа. Сигурен съм, че нашите привърженици са изкарали коледните празници, както и аз – неособено весело”, завърши Александър Александров./БЛИЦ