Среща между Александър Томов и Стойчо Младенов ще има в началото на следващата седмица. Тогава двамата ще обсъждат наболелите теми в клуба. Треньорът на “червените” все още не е готов с конкретен списък за лятната селекция, защото изчаква разрешаването на финансовите въпроси на “Армията”, както и развитието на продажбата на акции.  
 
Следващия понеделник или вторник БФС ще обяви официално кои клубове ще получат лицензи за следващия сезон, като в Борисовата градина са обективно настроение в очакване на новината. ЦСКА обаче ще трябва да извади и доста пари, за да си осигури и лиценз за евротурнирите – което е приоритет №1.
 
“Има индикации, че след Манджуков още няколко богати хора ще купят солиден пакет акции. Стабилизираме ли се финансово, ще има повече пари и ще преследваме солидна селекция. Не е изключено обаче да се действа като миналата година – да се разчита само на играчи с изтекли договори”, поясниха източници на БЛИЦ.
 
В плановете на ЦСКА вече има едно набелязано име – става въпрос за футболист, който се подвизава в гръцкото първенство. Младенов е набелязал и други играчи, но окончателният му списък ще стане ясен след изчистването на финансовите проблеми и стабилизирането на клуба чрез продажбите на акции.