Отстраненият от първия отбор на "Левски" Станислав Ангелов много скоро може да се завърне в тима. Това намекна спорният директор на клуба Даниел Боримиров, който сподели, че подкрепя решението на Илиан Илиев да изгони Пелето.

"Случаят с Пелето няма да го коментирам, това е решение изцяло на треньора. Той така е сметнал за необходимо. Аз заставам зад неговото решение, нямаме конфликт помежду си. Вратата не е изцяло затворена за Станислав", коментира Боримиров при гостуването си в предаването "Зона спорт" по btv.

"Не харесвам мързеливите футболисти и тези, които обичат да се скатават на тренировка и на мач. Ако видя такива в "Левски", ще им покажа вратата. Мечтая "Левски" да стане шампион и да спечели Купата, затова приех да се върна в клуба", каза бившият халф.

Боримиров коментира и предстоящото в събота гостуване на Черно море. "Играем тежко срещу този отбор, но очаквам победа. Ще се стремим да вземем трите точки. Нашите съдии? Иска ми се да кажа, че грешките им са несъзнателни и неумишлени, но в България се работи по друг начин, което е много лошо за българския футбол. Можем да вземем от Германия готовия модел за развитие на успешния футбол, но не можем да вземем манталитета на германците. Без манталитета не можем да вкараме модел", добави началникът в "Левски".

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ