Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов изрази мнение, че съдийството на Владимир Вълков е решило дербито с Левски, загубено от "червените" с 0:1 след автогол. Защитникът Стивън Перейра се разписа с глава в грешната врата малко преди края на първото полувреме и така "сините" спечелиха. След дербито Левски и ЦСКА се изравниха по точки (48). Шампионът Лудогорец оглавява класирането с 53.
 
"Съдийството реши мача! Бутане, което не е за директен червен картон, а той го даде, после за бутане в лицето при нашия автогол. Пет секунди преди центрирането имаше удар без топка. Това не е червен картон, а бутането е червен. Различни критерии", изрази недоволството си Стойчо Стоилов пред bTV.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Преди автогола има фаул за нас с червен картон. После сигурно почна да компенсира. Той реши мач с червения картон и при автогола, пак казвам, имаше фаул за нас и червен картон за тях. Горанов държи Джеси, нормално го блъска, защото го е изпреварил. Това са според мен два жълти картона. Любо Пенев го е казал вече. Аз няма какво да коментирам", добави шефът в ЦСКА.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка