Изпълнителният директор на Левски Павел Колев изрази задоволството си от победата с 1:0 над ЦСКА в дербито, но не беше удовлетворен от представянето на отбора. Той беше категоричен, че титлата не е фикс идея за клуба. Шефът на „сините“ не обеща, че до затварянето на трансферния прозорец на 28 февруари ще бъдат привлечени нови играчи.

„От победата срещу ЦСКА съм доволен, от играта – не. Това не е лицето, което Левски трябва да показва, нито пък качеството, което се полага на такъв мач. Резултатите винаги са били по-важни от моментната форма”, коментира Колев.

„Поне от наша страна не се е говорило цяла седмица за съдийството. В това отношение няма да нарушим традицията и няма да коментираме. Моето впечатление от това, което видях, бе този съдия се справи изненадващо добре. Аз съм убеден, че съдията не повлия генерално върху развоя на мача и крайния резултат. Левски, който е далеч от това, което се иска, беше генерално по-добър.”

„Една победа не може да сложи началото на възхода. Няма какво да се заблуждаваме, да внушаваме излишна еуфория. Трябва да се работи много. Трябва много неща да се променят, за да носим радост на публиката и да удовлетворим претенциите на това, което значи Левски”, обяви изпълнителният директор на Левски.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Сега научавам за бой между фенове на Левски преди мача. Това е част от глобалния проблем на левскарската общност. Имаме нужда от обединение, от това да създадем клуб с европейско лице. Доста далеч сме, за съжаление, от това нещо. Може да решим този проблем с комуникация, трябва да седнем на една маса и да разберем какво правим. Искаме клуб и обединена публика. Личностни конфликти и вражди – това трябва да бъде загърбено в името на Левски.”

„Големите дългове на клуба не са от поведението на феновете. Да, те имат принос под формата на глоби, на санкции. Днес поведението на публиката беше безупречно на стадиона.”

„Възможно е да привлечем нови футболисти, но не всяка цена. Трябва да се внимава много. Четири дни преди затварянето на трансферния прозорец да се бърза заради нови е пресилено. Ако намерим качествен футболист - ще го вземем, ако не, ще довършим сезона с тези играчи, които днес показаха, че имат мъжество в резерв.”

„Победата носи самочувствие и ще внесе някакво спокойствие. Само с една победа нищо няма да стане. Трябва да се работи и да покажем качество. Титлата в никакъв случай не е фикс идея. Тя е нещо естествено, което следва за всеки играч, който подпише с Левски. Няма поставена цел пред играчите да се борят за първото място. Дали имаме достатъчно качества да се борим с Лудогорец, времето ще покаже”, допълни Павел Колев.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019
Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка