Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Докато напрежението между агитките на "Левски" и ФК Сараево е нажежено до краен предел, треньорът на "сините" Илиан Илиев си позволи шеги и закачки преди решителния двубой в Босна и Херцеговина. Спецът даде пресконференция в Сараево, на която му бяха зададени въпроси предимно от местни журналисти.

Един от тях беше убеден, че Симеон Райков ще играе вляво на полузащитата, на което Илиев отговори с чувство за хумор: "Знаеш кой ще играе вляво, тогава ми кажи кой да пусна отдясно? Шегувам се, това е вашата работа", коментира с усмивка треньорът на "Левски", а журналистът отвърна: "Отдясно ще пуснете номер 16."

Брифингът премина в шеги и закачки, което с нищо не подсказваше, че агитките на двата клуба са във вражда.

"Сините" гостуват на ФК Сараево утре от 22:00 часа в реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Селекцията на Илиев спечели първата среща с 1:0 след гол на Симеон Райков. Реваншът в Босна и Херцеговина ще бъде предаван директно по Диема.

"Сараево ни затрудни максимално в София. Знаем силните им страни. Не успяхме да развием своите качества в София. Надявам се тук да покажем нашето лице. Очаквам труден мач, но си мисля, че ще има повече пространства. Имаме предимство от един гол, който трудно се пази, така че ще търсим голове, за да си направим мача по-лесен“, каза Илиев в Сараево.