Феновете на "Левски" надъхаха любимците си преди вечното дерби с ЦСКА. Привържениците спазиха обещанието си и създадоха неповторима атмосфера по време на тренировката на "сините" тази вечер. Близо 400 фенове направиха така, че футболистите на Ясен Петров да се чувстват все едно, че играят в официален мач.

Минути преди началото на тренировката запалянковците бяха допуснати в Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов". Малко след това точно срещу тях - от тунела, започнаха да излизат любимците им. В този момент феновете запалиха факли и запяха още по-силно песните си. С пиротехниката те осветиха терена и създадоха невероятна атмосфера, с което накараха футболистите да ги аплодират и да им благодарят за шоуто.

Петнадесет минути след старта на тренировката, привържениците напуснаха стадиона пеейки. Както е известно, заниманията на "Левски" са закрити за фенове и журналисти, но след молба на привържениците, ръководството реши да открие днешните начални 15 минути.

Последното подобно надъхване на "сините" от феновете им бе преди мача от груповата фаза на Лига Европа срещу Лил, завършил 2:2. /БЛИЦ

4_1.JPG