Турският гранд Бешикташ създаде сериозно напрежение в лагера на ЦСКА. “Орлите” кацнаха преди минути в София, предаде репортер на БЛИЦ, а се очакваше това да стане около 17,20 часа. Близо двучасовото закъснение се дължи на треньора на турския гранд Бернд Шустер. Наставникът на Бешикташ забрави паспорта си на тръгване и полетът на тима закъсня. Наложи се от немското посолство в Истанбул да издават временен документ за самоличност на Шустер, с който той да може да влезе в България.

След като проблемите на немския специалист бяха преодолени, Бешикташ пое към България. Тимът кацна в София малко след 19,00 часа, когато Шустер вече трябваше да дава официалната си пресконференция. За 19,30 часа е насрочена официалната тренировка на тима. В същото време брифинг трябва да дава и треньорът на ЦСКА Сашо Борисов. Служителите на “червените” са в истинска паника, тъй като заради закъснението на турците целият план се обръща наопаки.

ЦСКА посреща Бешикташ в четвъртък (2 декември) от 20,00 часа на Националния стадион "Васил Левски" в предпоследен мач от груповата фаза на Лига Европа./БЛИЦ