ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

На мача Ботев (Пловдив) срещу Лудогорец, който ще се проведе днес от 17:45 часа на обновения стадион „Христо Ботев“, се очакват провокации и сблъсъци, научи БЛИЦ. Те са насочени срещу срещу ръководството на „канарчетата“. Според наша информация, има получено писмо в ГДНП, че мачът е рисков и може да се стигне до инциденти.

В редакцията на БЛИЦ получихме кадри от подготвените банери за протеста срещу управата. На един пише „Докога ще ни делите?“, а на друг „Кучета, тук не сте добре дошли“. На трети може да се прочете недоволството от присъствието в отбора на много африкански футболисти.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Както е известно, в последно време има сериозно напрежение в агитката на Ботев (Пловдив). В края на януари бяха арестувани полицаи и заместник търговският директор на клуба Въльо Петров. Те са обвинени в рекет, изнудване и заплахи към феновете.

Появиха се кадри и от разправия между фенове на „жълто-черните“. На тях се вижда как бизнесменът Илиян Филипов, чиято фирма извърши строежа на „Колежа“, скача да бие известния привърженик на пловдивчани Велизар Цоакидис и мърчандайзинг мениджъра на клуба Божидар Караджов. Филипов се защити с разкрития за искан подкуп. Със случая се зае пловдивската прокуратура.
Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ