Спортно-техническият директор на "Левски" Наско Сираков отвърна на легенди и бивши футболисти на клуба, които започнаха да го критикуват по повод думите му след загубата с 0:2 от Лудогорец. Както е известно, началникът втрещи всички с изказването, че този сезон приоритет е изграждането на Сектор "А", а не шампионската титла.

"Още преди да се върна ми беше казано, че в "Левски" няма пари за селекция. Знаех как стоят нещата, но се съгласих да дойда. До момента не съм похарчил нито един лев за селекция. Имах разговор с ръководството и ми беше гарантирано, че ще получа такъв бюджет през зимната пауза, за да доведа толкова футболисти, колкото са нужни на отбора", заяви Сираков след победата с 4:0 над Пирин (Гоце Делчев) в първия 1/16-финал за Купата на България.

"Щом Батков е казал, че "Левски" има двама по-добри футболисти от Лудогорец, би трябвало да се съглася. Въпреки това не смятам така. Сегашните състезатели не отговарят на нивото на клуба. Страшното и срамно е, че най-младият Антонио Вутов е най-смелият и креативен футболист на "Левски". Доста играчи са ни нужни, доста. А до Нова година, които покаже, че няма качества за "Левски", се разделяме", закани се началникът, след което отвърна на критикуващите го - "Ако някой смята, че с този отбор "Левски" може да вземе титлата, нека дойде. Съмнявам се, че с тази игра можем да вземем и Купата на България. Не съм тук, за да заблуждавам хората. Сигурно не съм идеален, но пак ви казвам, че един лев не съм похарчил за трансфери."

"Решихме тези два мача с Пирин (Гоце Делчев), но чак да сме се успокоили - не. Това ще са ни хората до Нова година. Нека всички видят на какво са способни. Не виждам футболисти, които да са на високо ниво, трябват ни качествени състезатели", добави Сираков.