ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Новият спортно-технически директор на "Левски" Наско Сираков сподели на пресконференцията си на "Герена", че е много развълнуван от завръщането у дома. Легендата се закани да направи така, че "сините" отново да бъдат на върха. Сираков даде съвместна пресконференция с Тодор Батков и Христо Йовов, който от днес е технически директор на отбора. Брифингът обаче не продължи дълго - малко повече от 10 минути.

"Развълнувам съм и това е нормално, защото съм израснал тук и съм постигнал всичко с "Левски". Вълнението е водещо, но е съпътствано и с осъзнаването на огромната отговорност, към всички, които обичат "Левски". Идвам тук с идеята да върнем "Левски" там, където му е мястото", каза Сираков на първата си пресконференция след завръщането си на "Герена".

"Отборът има много по-голям потенциал от това, което показва. Но всеки един футболист трябва да заслужи мястото си на терена – не само на тренировките, но извън терена... с поведението си, всекидневно, и в начина на живот. Не само в тренировъчния процес", продължи Сираков.

"Искам да променя много неща. Радвам се, че Ицо ще е с мен (б.р. - Йовов). В интерес на истината никога не съм обичал да играя шах само с пешки. Искам силни фигури край мен и знам, че Ицо е такв. И аз минах по този път като неговия. Знам, че ще му бъде трудно. Говорихме, пак ще имаме разговори. Той има достатъчно голям потенциал да бъде в помощ на "Левски". Искам да се учи и след време да поеме щафетата. Дори му пожелавам да ме задмине по успехи. Но трябва да знае, че към него ще бъда по-взискателен", каза още Сираков.

Той говори и за Даниел Боримиров. Бившият халф досега беше спортно-технически директор, но с идването на Сираков той се оказва ненужен в отбора.

"Боримиров е едно от знаковите имане в клуба през последните 15 години. Ние му направихме предложение, но той още се колебае. Ще видим какво ще стане", каза Сираков.