Наско Сираков и Христо Йовов бяха единствените от "Левски", които се осмилиха да се срещнат с феновете на аерогара "София" при завръщането на отбора от Казахстан.

Сираков изрази учудването си пред ядосаните запалянковци, че футболистите няма да минат през терминала.

"Къде са тези мишки, защо ги криете?", гневяха се запалянковците, които потърсиха сметка и от Сираков, докато Йовов набързо се изниза.

"Никой не крие отбора! Аз мислех, че ще излязат оттук", коментира спортният директор, след което се обади на някого по мобилния си телефон.

"Къде са футболистите? Нали трябваше оттук да излязат?", попита Сираков пред журналистите и феновете, които пазеха тишина, докато той говори по телефона.

След това Сираков обяви, че шефът на полицията на аерогарата е дал препоръка автобусът да качи играчите от пистата. Желателно било да няма среща между привържениците и играчите.

Феновете пък веднага отвърнаха, че отиват на "Герена", където да се видят с футболистите, и посъветваха Сираков да пише отново във "Фейсбук".

"Защо не ги зае*а в Казахстан и да ги беше оставил сами да се оправят", провикна се един от привържениците към началника.