Съдийският скандал в родния футбол става все по-голям. Oсновният спонсор на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов публикува поредни разкрития за съдията Никола Попов, за когото твърди, че е замесен в "черно тото", манипулирайки мачове.

Публикуваме написаното от Цветомир Найденов във "Фейсбук":

"Да обобщим ситуацията с Никола Попов, десетки груби грешки, решили изхода на мачовете в различна посока, жалби срещу него и нито едно наказание. Аз установих, че след негово назначение, коефициентите за даден мач започват да се променят съмнително!!!
Мачът минава, Попов спомага крайния резултат (с невиждан съдийски гаф) да бъде в посоката, както са залагани големите пари още с неговото назначение... нещо, което е ненормално от букмейкърска гледна точка!
Попи, хубавото е, че компютрите имат много памет и ще проверим останалите ти гафове дали имат тази зависимост с коефициентите. Ще е безплатно за теб!
Попи, чувал ли си за Черно Тото? Да се обират букмейкърите с нагласени от съдията резултати? А?".

"Чета оправданията на Гергинов защо Железов е назначен да свири на Прекръстените с Локо Пд... Никола Попов не могъл да свири, защото преди два кръга свирил на Славия с Литекса... добре бе, машинист, защо ни пращаш на нас Никола Попов да ни свири мача с Левски, като ДВА кръга преди това ни свири мача с Арда?  Как става това? Защо не си спазвате собствените си правилници?".

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Цветомир Найденов с ново голямо разкритие, показа и ВИДЕО! Започва ли разследване?