ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Скандал разбуни духовете в Локомотив София преди днешната първа тренировка. Част от феновете нападнаха Емил Велев, като поискаха обяснения за изминалия слаб сезон. Привържениците попитаха Кокала кой ще поеме отговорността за изминалото първенство, в което Локомотив едва се спаси от изпадане в "Б" група.

По време на брифинга фен се изправи и заяви: "Ние сме Локомотив София. Първо - искам рано или късно някой да поеме отговорност в този клуб. Кой ще поеме отговорността за слабия сезон? Стига, всяка година, не се справяме, не се справяме, идва ново начало. Второ - помощник треньорът на господин Велев, който си позволи да изрече обидни думи по адрес на публиката, кога ще има доблестта, чакаме го месец и нещо, да излезе и да се извини. Този клуб е правен за феновете, нали така, това не е фирма да продава кебапчета или домати. Какво ще се направи, каква ще е отговорността на Кристиян, на останалите шефове. За да знаем този път наистина."

"Аз ще поема спортно-техническата отговорност", отвърна Емил Велев, но тогава беше прекъснат от фен с въпроса: "Защо тогава не си подадохте оставката?" "Защо да си подавам оставката?! Нали Локомотив се спаси от изпадане, това беше целта." Привърженикът обаче отсече: "По срамен и позорен начин." "Така ли?! Откога не сте играли на полуфинал за Купата", заяви ядосан Емил Велев и напусна пресконференцията.

Новият директор Кристиян Добрев проведе среща с феновете преди пресконференцията, тъй като и тогава те искаха обяснения от Емил Велев. "Обещах на феновете да направим среща помежду ни и да изгладим взаимоотношенията ни. Тази наша среща вероятно ще бъде между двата ни лагера, тъй като сега няма време, утре заминаваме за Банско. Трябва да намерим общ език, защото тези панаири не подхождат на голям клуб, какъвто е Локомотив Сф“, овладя ситуацията Добрев./БЛИЦ