Мениджърът на АИК (Стокхолм) Алекс Милър за малко да се контузи жестоко. Неприятната сцена се разигра малко преди да започне пресконференцията, която спецът даде на стадион "Росунда". На съоръжението шведският тим приема утре от 20:00 часа Левски в първи мач от спора за влизане в групите на Лига Европа.

Бившият асистент на Ливърпул седна на стола си, който бе качен на подиум, висок половин метър. Кракът на стола бе на ръба и поддаде. В този момент Милър полетя надясно и се сгромоляса комично на земята.

В залата настана суматоха, като ситуацията с шотландеца предизвика съжаление и смях, който бе труден за прикриване. Киселият треньор на АИК продължи да гледа лошо и отказа да отговаря на неудобните въпроси, свързани със скандалите в неговия клуб, съобщава пратеник на "Гонг" в Стокхолм.

Алекс Милър не обели нито дума по темата с Дуули Джонсън, а относно Уалид Ата, каза: "Няма да ви говоря за него, няма да ви разказвам нищо за него, говорете с него. Утре ще видите кои ще играят."

Милър на няколко пъти повтори, че иска да му бъдат задавани въпроси само и единствено за предстоящия мач с Левски.

"Българите са добър отбор, но аз залагам на моя тим. За мен приоритет е следващия мач, той е най-важен. Не може да мислиш 3-4 мача напред, не знаеш какво ще се случи", заяви още наставникът на АИК. /БЛИЦ