Нападателят на “Левски” Сьорд Арс явно не се е стреснал от наказанието, което получи заради изказване пред холандски медии и отново говори пред “Voetbal International”.
 
При предишното си изявление пред изданието, Арс разкри, че треньорите на “сините” пушат в съблекалнята. Това обаче провокира Георги Иванов да го прати да тренира с децата.
 
В днешното си изказване 27-годишният Арс разкри, че е получил похвали от новия треньор на “сините” за представянето си при победата с 3:2 над Локомотив (Пловдив), когато вкара два гола.
 
“Днес на първата си тренировка новият треньор Николай Костов заяви, че съм наклонил везните в полза на “Левски” и съм обърнал мача. Добре е да направиш добро впечатление на наставника още от самото начало”, заяви Арс.
 
“Влязох в игра в средата на второто полувреме, когато губехме с 1:2. Малко след това се разписах с глава след центриране на Иван Цветков. Още в следващата атака пък бих покрай вратаря и вкарах победния гол”, обясни представянето си нападателят.
 
“Нашата цел остава шампионската титла. До края на полусезона ни остават мачове с отбори, които изглеждат по-слаби от нас. Надявам се спечелим тези срещи и с малко късмет да заемем добро място в класирането преди зимната пауза”, допълни холандецът./БЛИЦ