Легендарният футболист на ЦСКА и настоящ директор на ДЮШ на клуба Спас Джевизов не скри голямото си разочарование от състоянието на "армейците". Лъч надежда за него са феновете, които според думите му стават все повече и повече. Джевизов гостува днес в Актуално студио "Дерби". "Това не е моят ЦСКА", заяви видимо натъженият директор на ДЮШ на "червените".

"Имам списък с юношите на ЦСКА, които в момента играят в професионален футбол. Трябва да заявя, че и в момента имаме талантливи деца, които след време ще бъдат готови за първия отбор", коментира Джевизов.

"Темата за юношеския футбол мога да я коментирам часове наред. Имахме проблеми, доста деца ни избягаха и това е нормално. Кой родител би си оставил детето там, където не е ясно дали има бъдеще? Положението не лесно и се надявам държавата да ни помогне с базите и да си свърши работата. Но това в момента не е моят ЦСКА", каза легендата.

Джевизов е доволен от това, че бе почетен в Кипър. Както вече стана ясно, специална статия за българина беше поместена в сайта omonoianews.com. "За мен е важно, че хората, които са ме гледали преди 30 години, сега написаха топли думи за мен. Аз съм си направил удоволствието, радвал съм хората и за мен бе чест. Трябва да знаете, че кипърският футбол не е за подценяване. Отборите им играят няколко години вече в Шампионска лига и Лига Европа. Не можете да си представите там каква любов имат към футбола. Наистина бях един от любимците на този народ и аз съм благодарен за това", добави Спас Джевизов.