Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира, че ексцесии като тези, които се случиха тази вечер по трибуните на "Васил Левски" в столичното дерби с Локомотив (София), трябва да бъдат стопирани генерално от държавата. "Белите" загубиха с 0:1 от "железничарите".

"Най-слабият ни мач от началото на първенството. Пак останахме с 10 души (б.р. - Георги Вълчев получи червен картон). Дали е бил прав съдията, или не - не мога да твърдя, но грозни сцени. Не беше провокирано от феновете на Славия. Не искаме по този начин да се развиват нещата, но се случва.

Не искам да влизам в полемики. Приятел съм с Иван Василев. Не става въпрос дали той може, или не. Тук става въпрос за първите 7 години и домашното възпитание. Простотията ходи по хората. Иван Василев да не е пъдарин да ходи да ги... това е положението", коментира Стефанов.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Грозните сцени ще са докато полицията не си влезе в ролята. Това нещо е нарушение на обществения ред. Нито футболния съюз, нито президентите могат да решат тези неща. Не играе ли тоягата, няма да се оправим. Почти никаква реакция на полицията. Накрая се събудиха, 10 минути имаше екшън. Да не говорим за това, няма смисъл", добави Стефанов след загубата на тима му.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа