Треньорът на Славия Златомир Загорчич беше изключително недоволен след загубата с 0:1 от Локомотив (София). Наставникът на "белите" изрази недоволството си срещу съдийството. Заги каза, че критерият на Драгомир Драганов не е бил еднакъв за двата тима и допълни, че не е нормално за всяко нещо да се свири фаул и накрая да има по 50 нарушения на мач. Треньорът на Славия определи съдийството като непоносимо.
 
"Трябва да питате други хора защо се стигна до изгонването и резултата. Прекалиха с тези картони, много гадно съдийство. Питайте ги хората с телевизорите. Е*а му майката! Извинявайте, че псувам. Всичко започна да се прави на камери, а не на живо", коментира афектираният Загорчич.

В 39-ата минута на двубоя "белите" останаха с човек по-малко след червен картон на Георги Вълчев.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Не влязохме в мача като фаворит. Не може във всяка среща да ни показват червени картони и да сме с човек по-малко. Съдийството стана непоносимо. Футболът е мъжка игра, няма за какво да успокоявам играчите. На лицето си имам 150 шева и никога не съм се оплаквал, ние сме мъжкари", продължи сърбинът.

"Жалко е, че съдийството позволи да стане такъв изнервен мач. Не се позволява да се играе футбол, свири се на 5 секунди фаул. Имате ли статистиката с нарушенията? Имаше 50 нарушения. Това не е нормално. Даже и да са по-малко, пак не е нормално. Пуснете играчите да играят. Гледах мачове и в Англия и във Франция, никъде няма такива съдийски решения като тук с ВАР. Това е прекалено", завърши Златомир Загорчич.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа