Обвиненият в "черно тото" Стивън Петков е разочарован, че Апелативната комисия към БФС потвърди решението на Дисциплинарната и го остави със спрени права. Днес бившият играч на "Левски" и Лудогорец беше изслушан от хората на Борислав Михайлов, след което те се произнесоха, оставяйки го извън футбола. Както е известно, името на Стивън Петков беше замесено в скандала с "черно тото", разразил се около юношеския национален отбор преди европейското първенство до 19 години през юни.

"С каква цел и от кого се прави всичко това, не мога да кажа. По случая не мога да говоря. Виновният не съм аз. Когато ми е позволено, ще изляза и ще разкажа всичко. В момента не мога да назовавам имена. Не се страхувам! Защо да ме е страх? Как да се страхувам като стоя в къщи и нищо не правя. Поддържам форма, тренирам, искам да играя и ще играя", коментира Стивън Петков след заседанието на Апелативната комисия.

"Тези, които са ме набедили, играят, а аз с двe думи си стоя вкъщи. Нямам представа кой се опита да пробие националния отбор. Честно казано за нищо нямам представа, а изведнъж излязох най-виновният. Легнах си като футболист, а станах като престъпник. Може и да е имало опит да бъде пробит отбора, но не и чрез мен", добави юношата на "Левски".