Търсеният централен нападател в селекцията на "Левски" продължава да бъде проблемен въпрос. "Сините" са получили отказ от двама атакуващи футболисти, с които се е преговаряло в последните дни, съобщи треньорът Стойчо Стоев.

"В момента сме на изходна позиция с нападателите. И двамата, с които преговаряхме, отказаха. Център нападател към момента нямаме. Не се знае кой ще дойде", каза пред пратеника на "Спортал" в Анталия Стойчо Стоев.
 
"Днес Станислав Иванов се представи много добре. Той е много талантлив, но няма как да ни води атаката през пролетта", каза спецът за 16-годишния юноша, който вкара второто попадение във вратата на Тобол.

"Всички млади момчета се стараят. Имат качества, като трябва да покажат и характер. Нашата цел е Левски да става все по-добър отбор", каза още Стоев.

ВИЖТЕ НОВОТО КЛАСИРАНЕ НA "А" ГРУПА


  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg