Треньорът на "Левски" Стойчо Стоев oтчете след победата с 2:0 над Тобол в първата контрола от лагера в Турция, че футболистите му не играят с бързината, с която му се иска. Специалистът е уверен, че до десетина дни "сините" ще изглеждат по-добре.

"Има много неща, на които да наблегнем. Работим за развитие на качества, сила, скоростна издържливост. Момчетата все още нямат тази пъргавина, бързина. След десетина дни ще изглеждаме по-добре", коментира Стоев.
 
"Един футболист като е свеж избира по-добри решения в играта, мисли по-бързо", продължи треньорът на "Левски" пред клубната телевизия.

"Резултатът не е важен. Една контрола е важна до такава степен, да видиш грешките, които се допускат. Стремим се да ги изчистваме в тренировките. Целта е да продължаваме да развиваме добрите неща в играта, за да изглеждаме по-хомогенни в един момент, когато са по-важни тези мачове", допълни Стоев.

Той коментира и най-новото попълнение - Джъстин Менголо - "Трябва да видя физическото му състояние. Другата седмица едва ли ще е готов да се включи наравно с отбора, но поне последните две седмици се надявам да е в това състояние, което ще ми позволи да го интегрирам в тима".
 
ВИЖТЕ НОВОТО КЛАСИРАНЕ НA "А" ГРУПА


  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg