ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Това, което малко хора очакваха, се случи. След няколко години спокойствие Боби Михайлов си намери майстора. И сега трябва да разчита на Господ, за да се опази от неспирните атаки, които го чакат. Върховният касационен съд реши, че Изпълкомът на футболната ни централа е нелегитимен заради поредица от гафове на Конгреса през 2009 година, на който Боби спечели втория си мандат. Преди два дни БФС понесе втори удар, съдът постанови, че правилникът за статута и трансферите на футболистите през миналия сезон е нищожен (подлежи на обжалване).

Какво се случва с Михайлов в момента? Кои футболни босове продължават да стоят зад него и го подкрепят? И въобще има ли такива, които ще гласуват "за" на предстоящия Конгрес през есента, на който Боби почти сигурно ще се кандидатира за трети мандат. На чия страна са Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев, както и останалите важни фактори в родния футбол? Отговори на всички тези въпроси ще прочетете в най-новия брой на вестник "ШОУ". В него ще намерите и подробности, към кого Борислав Михайлов се е обърнал за спешна помощ. Дали появята му на стадиона на Берое в мача с Апоел Тел Авив е случайна или има нещо скрито? И защо Боби изведнъж започна да ходи на мачове, днес се очаква в Разград, а утре може да бъде на двубоя на "Ботев" в Бургас. И още - какво се случва в кухнята на БФС и има ли конфликти след решението на съда, че Изпълкомът е нелегитимен. Говори се, че проблемите и напрежението на "Иван Асен II" са сериозни.

И само в най-новия брой на вестник "ШОУ" - каква е ситуацията около Христо Стоичков и ще се кандидатира ли за президент на БФС. Или това ще стори революционерът Христо Порточанов, който спечели делото срещу футболната ни централа.