Стойчо Младенов е напълно уверен, че забраната на ЦСКА да картотекира футболисти скоро ще падне, въпреки че влезе в сила от днес. “Червените” трябва да постигнат разбирателство в най-кратък срок с Юнес Бенжелюн, за да не попаднат под ударите на санкцията. БЛИЦ вече писа, че вчера са проведени разговори с играча и с адвоката му.

Winbet - победата е емоция! (18+)

“Нямам притеснения за нищо, това което имахме за цел на лагера, го изпълнихме. Не ме притеснява проблемът за картотекиране, знам с какви хора работя и с това ще се справят. Няма да се случи тази санкция. Ръководството ще направи необходимото“, заяви Младенов след завръщането на тима от лагера в Турция.

„Армейците“ кацнаха на родна земя малко преди 9:30 тази сутрин.  

„Искам самочувствие от всички футболисти - на основни играчи, но не при всички се получава. По-вероятно е някой  нов да дойде в отбора, отколкото да си тръгне. Аз се занимавам със спортно техническата част.

Ние до болка се познаваме всички отбори, така че няма какво да се изненадаме. Надявам се, че подобряваме играта си и да имаме това постоянство, което е необходимо”, добави Младенов.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022