Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов направи поредното си остро изказване. Това стана след победата с 2:0 над Черно море в мач от 19 кръг на efbet Лигата. Екзекутора на Ливърпул недоволства от програмата на своя отбор, който беше принуден да играе по-малко от 72 мача след двубоя с Рома (2:3) в Лигата на конференцията. Припомняме, че само преди десетина дни треньорът на „армейците“ беше глобен с 4000 лв от БФС след предишното си остро изказване, а санкцията беше платена от феновете на тима.

„Още през първото полувреме можеше да си решим мача. Имахме още две стопроцентови ситуации. Но и 2:0 беше достатъчно. Искаше ми се и трети гол. Знаеше се от какъв мач идваме отпреди 72 часа. Подчертавам 72 часа! Можеше и нашият мач да е в понеделник. Това са тънки моменти, които подсказват тенденция срещу ЦСКА. На Лудогорец разрешават да играят в понеделник, а на нас не. Това е в ущърб за нас. Кой каквото иска да казва“, заяви Младенов.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Да не се отвличаме обаче в други теми. Много силно първо полувреме, но през втората част започна да личи умората. Момчетата намериха сили да надделеем категорично над Черно море. Поздравления за тях“, допълни треньорът на ЦСКА.

„Ние мъдрост все още нямаме. Целта беше да пресрещаме съперника малко по-напред или в средната част на терена. Самата умора си каза думата и на определени моменти отстъпвахме. Затова не постигнахме креативността, която искахме. Някои футболисти грабнаха шанса, който им се предостави. Вярвам на техните качества и разчитам на тях“, продължи 64-годишният специалист.

„Предстоят ни още два тежки двубоя, където трябва да излезем крайни победители. Имаме качествата, имаме възможността. Дано да възстановим футболистите и 90 минути да бъдат свежи. Имаме професионалисти с нужните качества. Трябва да играем на върха на възможностите си“, завърши Стойчо Младенов.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа