Старши треньорът на "Левски" Стойчо Стоев призна, че финансовата нестабилност в клуба пречи много на работата му. "Стратегически по-важно е бъдещето на "Левски". Не днес, не утре, а след три месеца, след шест месеца, след година къде ще е. Това за мен е по-важно. Ние може да победим Лудогорец, може да вземем и Купата на България, но това не означава, че нещата са се оправили в клуба. В никакъв случай, коментира Стойчо Стоев пред Нова телевизия.

- По-скоро трябва да мислим за бъдещето. То е по-важно. Що се отнася до предстоящите сблъсъци с Лудогорец за Купата на България, признам, че тимът от Разград е фаворит. Бихме имали по-големи шансове, ако полуфиналите в турнира се играеха в един мач.

До момента съм изключително доволен от професионализма и желанието за игра на моите футболисти, въпреки тежката финансова криза в клуба. Финансовата нестабилност не ти позволява да се чувстваш нормално. Малко или много те мачка, но футболистите на този етап се показват като едни добри професионалисти."

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015