Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев преживява много тежко неубедителните изяви на отбора напоследък. „Червените“ не вървят добре в първенството, където допуснаха сензационна загуба у дома с 1:3 от Локомотив (Пловдив), а в груповата фаза на Лигата на конференциите ситуацията е още по-зле. Поредното им препъване беше снощи – 0:2 при гостуването на украинския Зоря.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Покрай всичките тези проблеми бизнесменът започнал да страда от безсъние. Ганчев не успявал да мигне и за час след мачовете, в които отборът му губи. Не искал да говори с никого, камо ли с треньорския щаб.

„Босът се надяваше да вземем някоя друга точка в евротурнирите и да сме или първи в първенството, или максимално близо до върха. Нещата обаче не се получават и това няма как да не го ядоса“, коментираха в Борисовата градина пред БЛИЦ.

Те твърдят, че Гриша Ганчев обмисля да изненада всички в ЦСКА - да ги глоби  с по една премия заради издънките им на европейската сцена.  Футболистите имат споразумение с шефа си да получат пари за всяка спечелена точка в Лигата на конференциите. До момента „червените“ имат само една – при 0:0 с Бодьо/Глимт в София. Няма да е сензация обаче, ако всички на „Армията“ останат на сухо  при положение, че тимът запише две загуби и последните си два мача – с Бодьо/Глимт в Норвегия и с Рома на родна територия. 

Припомняме, че за да стимулира тима, Ганчев беше обещал астрономически възнаграждения при прескачане на групите.
БЛИЦ СПОРТ
Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа