“Титан” се оттегля от управлението на ЦСКА. Избира президент, който поема цялата власт без финансирането. Звучи наистина добре, но реално погледнато ЦСКА няма да спечели от подобен ход, а ще продължи да затъва.
 
Нима вярвате, че “титаните” ще оставят всичко в ръцете на така наречения президент? Че няма да се намесват в селекцията и в работата на треньорския щаб? Има една поговорка, която гласи: Вълкът сменя козината си, но нрава – никога. Тя важи в пълна сила за “кралете на боклука”. Зад каквито и паравани да се крият, призракът на “титаните” ще стои страховито и чудовищно над ЦСКА.
 
Най-сигурният ход е незабавна продажба на клуба и сбогуване с настоящите босове. Същите тези господа съсипаха ЦСКА на Любо Пенев, а после сториха същото първо с неадекватните треньорски рокади, а сетне и с прибързаното уволнение на Павел Дочев и поставянето на абсолютния анонимник Гьоре Йовановски.

Същите тези люде не оставиха на Емил Костадинов да движи напълно сам спортно-техническите въпроси. И сега, изведнъж, те се оттеглят, връчвайки цялата власт в ръцете на новия президент? Абсурд. Пълен абсурд! С тази заблуда Димитър Борисов и Иво Иванов се мъчат да хвърлят прах в очите на хората, но народът отдавна е прогледнал. Народът отдавна усети, че това ръководство бавно и сигурно убива ЦСКА. И снощи, вместо да гледа мача и да подкрепя своите, протестира 90 минути бурно и горещо.

Надигналата се народна вълна означава само едно – че фенът вече не вярва на “Титан”. Фенът няма да им се довери и след днешните решения, които “умните” глави ще вземат. Фенът знае много добре, че спасението ще настъпи, когато “кралете на боклука” се изметат от Борисовата градина. Дано Вальо Михов, Димитър Пенев, Христо Стоичков, Стойчо Младенов и Пламен Марков осъзнаят, че се опитват да ги използват. Да изцапат с боклук свещените им имена.
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ