Помощник-треньорът на ЦСКА Тодор Янчев беше събеседник в предаването „Арена Спорт“ по БНТ. Той коментира предстоящото утре дерби с Лудогорец и посочи какво дава предимство на „орлите“ пред „армейците“.

"Нашият отбор разполага със солидно ядро, което от мач на мач се подобрява както физически, така и игрово. Нямахме време да изпипаме детайлите. Като моментно състояние, откакто започнахме работа в ЦСКА, взехме максималното. Имаме нужния потенциал да бъдем водеща роля в първенството“, обяви Янчев.

„При Лудогорец нещата са по-различни. Имаха време за селекция и подготовка. При тях има сработеност, което им дава предимство. Ако искаш да станеш шампион, трябва да имаш постоянство. Да не губиш точки срещу аутсайдерите. С три мача по-малко сме и отлични показатели, това говори за една сериозност в целия клуб“, допълни помощник-треньорът на ЦСКА.

„Ние и Левски не сме вярвали, че ще се стигне до хегемонията на Лудогорец. Всичко си има своето обяснение за случилото се през последните 10 години. Няма как дербито ЦСКА - Лудогорец да е по-голямо от ЦСКА - Левски. Докато двата колоса имат своите верни фенове, това ще продължи“, категоричен е Тодор Янчев.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа