Главният акционер в ЦСКА Александър Томов бе изключително доволен от победа с 2:1 над Берое в гостуването от 10-ия кръг на "А" група. Босът изгледа дербито от челото от сектор "Г". Той разкри, че ще има специални премии, но глобата от резила в Монтана (1:2) остава.

"Благодаря на тези фенове. Това е моят четвърти мач, който гледам при тях. Така ще бъде и в други срещи, които ще играем извън София. Не смятам, че в Монтана се е случило нещо кой знае какво. Имаше известно подценяване. Глобите остават, защото за Монтана имаше грешка.

За днешната победа ще има специална премия, ще я съобщя утре, но ще бъде нетрадиционна. Ако момчетата играят така, няма да имаме проблеми и ще бием наред. Аз бях в клуба, когато спечелихме последната шампионска титла, която ни бе отнета незаконно. От тук нататък ще се борим, за да удържим първото място", заяви Томов.

"Скоро всичко ще бъде изчистено. Още малко остана, идват добри дни за нас. Когато разкрих всичко в клуба, ме обявиха за луд. Сега всички започнаха да копират нашия модел. УЕФА също изисква прозрачност, нещо което ние го правим от много време. Не ни е срам да разкрием как събираме парите, колко даваме за заплати. Това трябва да бъде масова практика. Рано или късно българският футбол ще се цивилизова."

Поздравявам "Левски" за победата. Вероятно това се дължи на многото мачове на Лудогорец. Харесваме тази формула на шампионата. Има повече фенове по стадионите, сега всеки мач става шампионски. Предстоят ни домакинства на Литекс и Лудогорец, както и мач с "Левски" на Националния стадион. Ще видите какво представлява нашият млад отбор. След като сме били пет пъти "Левски", значи можем да го направим и шести", завърши началникът.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите