Новият треньор на "Левски" Елин Топузаков е пожелал към щаба му да се присъединят Асен Букарев и Викторио Павлов, разбра БЛИЦ. По-рано днес Тодор Батков обяви, че Топчо сменя Антони Здравков и още в събота ще дебютира начело на любимия тим в домакинството на "Ботев" (Пловдив) от "А" група.

В разговор с Батков Топчо е изявил желание да има до себе си Асен Букарев, който за последно беше треньор на Славия. Босът обаче казал на новия наставник да изчака известно време и на този етап връщането на Буки на "Герена" е под въпрос. Бившият треньор на "белите" има необходимия лиценз ПРО, който Топузаков още не е изкарал.

При това положение в събота срещу "Ботев" (Пд) старши треньор на "Левски" по документи ще се води работещият в школата Викторио Павлов. Той вече ще бъде асистент на Топчо и ще се използва неговата тапия.
 
От екипа на Топузаков отпада Ангел Славков, който работи с мъжкия тим само няколко дни. Специалистът ще продължи да работи в школата, където е треньор на отбора до 17 години. Треньор на вратарите на първия отбор на "Левски" остава Руслан Михайлов, а Ясен Екимов ще отговаря за кондиционната подготовка на играчите, които до края на сезона ще играят без заплати, както обяви Батков.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ