Треньорът на „Левски“ Антони Здравков продължи да налива масло в огъня по една от горещите теми напоследък. „Сините“ футболисти излязоха да загряват преди първия осминафинал за Купата на България срещу ЦСКА с фланелки с надпис 7:2, припомняйки за успеха от 1968 година. Впоследствие Стойчо Младенов разпространи коментар по темата, като част от думите му бяха: „Все едно ние да излезем с фланелки за 5:0! Няма да стане. Ние сме ЦСКА! Нямаме комплекси за избиване.“ Фенове на „Левски“ отговориха на Младенов, припомняйки му за №4, с който излезе Христо Стоичков, след като вкара 4 гола на „Левски“ на 1 октомври 1989 година.

Днес беше ред и на Антони Здравков да се включи в дебата по темата. „Не е нужно да отговарям на Стойчо Младенов за думите му, че сме комлексари и т.н. Между закачка и омраза разликата е огромна. Това беше една закачка между двата клуба, всеки трябва да я приеме с повече настроение. Включително и Стойчо Младенов. Казваха, че на следващия мач щели да излязат с фланелки с надпис „5:0“. Тогава и ние може да сложим такива. Даже може да добавим и други резултати като 7:1 и т.н“, коментира Здравков.

"Неприятно е и това, което се случи с нашите юноши на техния стадион. Още преди мача е имало проблеми пред самата съблекалня, където група от хора са направили опит да се сплашват нашите юноши. Отделно ни изцапаха и автобуса. БФС трябва да вземе мерки", призова треньорът на „Левски“.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ