Наставникът на Малта Пиетро Гедин се изказа ласкаво за българския национален отбор преди утрешната среща между двата отбор.
 
Тимът на Любослав Пенев и гостите от Малта ще премерят сили от 21:45 часа в неделя на "Васил Левски", а трите точки са еднакво ценни.

Играчите на Гедин тренираха на Националния стадион по-рано днес, а преди минути приключи пресконференцията на наставника им. 
 
"Много добре знаем какво ни очаква. Изключително съм доволен да чуя, че моите футболисти не се страхуват от мача утре. Няма причина да се страхуваме. Идваме да играем футбол и да се представим добре. България ще е жадна за реванш, заради резултатите си в последните два мача. Със сигурност това прави нашата задача по-тежка. Знаем, че България е част от европейския елит. В тези квалификации започна по-колебливо, но ще иска да се реваншира за загубите си. Но и ние също, защото загубихме доста тежко тук с 0:6 и искаме да изтрием спомена за тази загуба.

Разликата в българския състав в сравнение с миналата година са резултатите. Липсата на късмет в някои моменти и класата на противниците повлия, но това на практика е един изключително силен отбор. Подготвени сме добре и мисля, че направихме каквото е необходимо, за да се представим добре", коментира Гедин.
 
Пресконференцията на колегата му Любослав Пенев е в 19:00 часа в зала "Родина" на Националния стадион "Васил Левски". Половин час по-късно ще започне и официалното занимание на отбора преди европейската квалификация с Малта. Първите 15 минути са отворени за журналисти. 

Нашата група "Н" за европейските квалификации