ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Северна Македония Благоя Милевски говори пред медиите в Скопие преди утрешния двубой с България в Лигата на нациите (21:45 часа). Той призна, че промените на Младен Кръстаич са объркали плановете му преди срещата, но подчерта, че така или иначе футболистите му излизат за победа.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Мач като мач, както винаги ще искаме да победим. Момчетата ще искат да покажат, че загубихме незаслужено в Грузия. Въпросът с новия селекционер на България ни затрудни с анализа, защото те имат промени в състава, но всичко зависи от нашата работа на терена. Състоянието на терена ли? Да, информиран съм. Вече 30 дни беше затворен теренът по мое желание, Раднички игра на базата, взехме нужните мерки. 

Да сме ясни - да оставим политиката на политиците, ние сме спортисти и работим в спорта. Искаме да победим в мача. От нашата страна гостите ще имат адекватно посрещане. Друго не ни интересува. Убеден съм, че само спортният аспект е в главите ни - моята, на федерацията, благодарни сме за нашия прием в Разград, нямаше никакви инциденти с нашия химн тогава, всичко беше наред. Надявам се и нашата публика да бъде коректна. 

 Познай резултата и спечели фланелка на любим свой национал! 

Нека победи по-добрият отбор. България има силни футболни, разгледаме ги като отбор, а не като индивидуалности. Пак казвам, че новият треньор на България внесе много промени, но ние имаме своя цел и стратегия и градим конкурентен тим за следващите четири-пет години", каза Милевски в Скопие.

НАШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК