ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Ръководството на ЦСКА излезе със специална декларация на официалния клубен сайт във връзка с днешната вандалска проява на феновете на „червените“, които изпотрошиха сградата на БФС. Шефовете на "армейците" осъдиха действията на ултрасите.

ПОЗИЦИЯТА НА ЦСКА
 
Уважаеми Дами и господа,
 
днес станахме свидетели на един безпрецедентен вандалски акт, който насложи допълнително напрежение, около и без това тежката ситуация в любимия ни клуб. Наясно сме, че всеки български гражданин е свободен да мисли, говори и действа, както намери за добре. Но само в рамките на закона! Във всеки един протест, при това проведен в демократична държава като нашата, няма нищо лошо, но той трябва да е мирен и конструктивен.
 
Сигурни сме, че милионите „армейци“ в България не адмирират подобни действия. Защото, дори само с представянето си на футболния терен, ЦСКА София е доказал, че е способен да гради, а не да руши! Категорично заявяваме, че ръководството на клуба ни, не е замесено дори и косвено, в тази силова атака срещу сградата на БФС.
 
В същото време обаче, вероятно заради разтърсилите всички ни емоции от баталните сцени, от " Иван Асен ІІ" № 26 обявиха, че те са "поръчкови" и имат "подтекст" !
 
Ако е така, то и ние настояваме да разберем откъде е дошло поръчението.
 
Вярваме в институциите!
Вярваме в милионите ни истински привърженици!
Вярваме в ЦСКА!
 
От ръководството и собствениците