ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Сагата около ЦСКА приключи. Клубът фалира!!! Горещата новина потвърди Христо Стоичков преди минути в Етрополе, където предстои контролата със Светкавица.

Настоящото акционерно дружество, което имаше десетки милиона задължения, приключи съществуването си и "Титан" вече няма нищо общо с червения" клуб. На негово място ще бъде основан нов клуб, като едноличен собственик ще бъде Стоичков. Остава една формалност - ЦСКА да бъде официално обявен в несъстоятелност, което ще бъде отчетено до дни в търговския регистър.
Камата донесе пред журналистите дебела червена книга с акциите на ЦСКА шест милиона и петстотин хиляди, които от днес минават в негово владение.

Бъдещето е следното, до няколко дни ще бъде регистриран официално нов ЦСКА, който ще потърси друг клуб от "А" група - най-вероятно Нефтохимик, с когото да се слее, т.е. да използва лиценза му и да остане в "А" група. Новият клуб обаче губи правото на участие в евротурнирите, т.е. ЦСКА няма да играе в Лига Европа. Припомняме, че един от вариантите беше "червените" да изпаднат до аматьорския футбол, но беше предпочетен вариант с взимане на лиценза на друг клуб, за да се запази елитния статут.

Реално погледнато - Стоичков взема акциите на сегашния ЦСКА, ще го фалира и ще създаде нов ЦСКА./БЛИЦ