Стойчо Младенов и всички останали футболисти и треньори, чакащи парите си от ЦСКА, няма да получат нищо, след като клубът обяви несъстоятелност.
 
Както е известно, Екзекутора на Ливърпул и помощниците му очакваха да получат заплати за 6 месеца от периода, в който бяха начело на “червените”.
 
В началото на месец май Стойчо направи компромис към “Титан” и се съгласи да получи парите си на разсрочено плащане, които бяха в размер на 120 00 евро. Младенов получи една малка част от сумата, след което ЦСКА спаси лиценза си. До 30 юни той трябваше да вземе остатъка. При това стечение на обстоятелствата обаче нито Стойчо, нито помощниците му, нито всички – било физически лица или фирми и институции, остават на сухо.
 
“По принцип има вероятност след фалита на дружеството да се назначи синдик, който да поеме управлението. Той обаче, ако няма възможност да се справи със ситуацията, също ще обяви клуба в несъстоятелност. Така ще изгорят всички. Ако обаче случайно синдикът може да изчисти част от дълговете (което в случая граничи с илюзията), предимството не е на страната на физическите лица, а на държавата, банките и националните институции”, уточниха запознати.