ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

В ЦСКА всички изведнъж млъкнаха. Уж днес трябваше да има новина, но такава липсва. Нещо повече. Плъзнаха два странни слуха, които никой не може да потвърди дали са верни. Единият гласи следното. Преди десетина дни ЦСКА е загубил дело за един брадясал дълг на ЦСКА. Ставало въпрос за борч съм военното министерство, който е в размер на 2 милиона лева.
 
Втората мълва гласи следното: Оказало се, че дългът на ЦСКА към Нафтекс за Стойко Сакалиев не е 300 000 долара, а цели 2,2 милиона долара.  БЛИЦ припомня, че през март тази година официално изтече информация, че сумата е 300 хиляди. Сега обаче се говори друго...
 
БЛИЦ пита г-н Димитър Борисов, който упорито не си вдига телефона: Г-н Борисов, наистина ли ЦСКА е загубил делото с военното министерство и дали сумата за Сакалиев е 2,2 милиона долара, а не 300 000 долара. Имаме и още един въпрос: Вярно ли е, че на снощната среща в Етрополе сте казали: “Аз не мога да изпълня условията на Гриша Ганчев да изплатя всичките ни дългове до Нова година. Ако не намерим вариант да създадем нов клуб, вземайки лиценза на друг клуб, ще обявя ЦСКА в несъстоятелност.”

Не ние в БЛИЦ, а многобройните фенове на ЦСКА чакат отговори. Чакат да излезете и им кажете официално какво се случва.