Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

БФС не уважи жалбата на ЦСКА по казуса със спрените трансфери на новите футболисти. В 14 часа Апелативната комисия се събра за заседание, което продължи малко повече от 40 минути. Във футболната ни централа взеха решението да не уважат искането на "червените" и така до края на август Стойчо Младенов няма да може да разчита на девет играчи, които това лято акостираха на "Българска армия".

Преди дни БФС забрани картотекирането им, защото Черноморец подаде жалба срещу ЦСКА във връзка със спорния трансфер на Абел Анисе. За първите три кръга "армейците" остават без Джереми Родригес, Михаил Венков, Юнес Бенжелюн, Сержиньо, Алесандру Пакурар, Тенгариня, Илиас Кириакидис, Тасио и Серж Ноаджи, които дойдоха със свободни трансфери. Те ще могат да бъдат картотекирани чак след 31 август.

Отделно Мишел Платини също не може да играе в официалните мачове на ЦСКА, но неговият случай е по-различен, защото за разлика от останалите, за бразилеца беше платена трансферна сума на Динамо (Букурещ). Така Платини ще може да бъде картотекиран чак след разрешаването на казуса с Анисе.

На заседанието на Арбитражната комисия бяха изслушани юристите на ЦСКА, което обаче не доведе до положителни за "червените" резултати.