Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Големият грешник в ЦСКА Нджонго Присо е пред раздяла с отбора. Търпението на треньорския екип към камерунеца се е изчерпало след поредния му слаб мач с фланелката на "червените" - равенството 1:1 с Черноморец. БЛИЦ вече ви информира, че след двубоя в Бургас Присо беше псуван и обиждан с маймунски звуци от феновете на ЦСКА.

Всички на "Армията" са вдигнали ръце от камерунеца и не го искат в отбора, твърдят запознати със ситуацията.

Още след срамното отпадане от Мура в Лига Европа, в ЦСКА доста са набрали на Присо и тогава се заговори, че покрай групата освободени играчи той ще бъде продаден. Явно обаче забраната на БФС за картотекиране на нови футболисти е накарала Стойчо Младенов да му даде още един шанс. От 1 септември обаче новите играчи ще бъдат уредени, а разочарованието Нжджонго явно ще си тръгне, тъй като вече няма да е нужен на треньора.

Шефовете на ЦСКА са склонни да го пробутат срещу скромна сума на първия желаещ, тъй като не искат на пейката футболист с толкова сериозна заплата, пише "7 дни спорт". За момента обаче купувачи няма, като тепърва ще бъдат ангажирани мениджъри да му търсят отбор.

Присо дойде на "Българска армия" през зимата при треньорския тандем Димитър Пенев - Драголюб Симонович. От клуба не потвърдиха официално трансферната сума, платена на АЕЛ (Лимасол), но се предполага, че тя е около 300 хиляди евро.

На "Армията" се говори, че спадът на Присо е започнал след мача с Локомотив (Пловдив) на "Лаута" миналия сезон. Тогава камерунецът бе изгонен с червен картон, а след това се спречка с полицай на излизане от терена. Наложи се да бъде арестуван и дори прекара една нощ в ареста в Пловдив. От тогава той няма нито един добър мач с екипа на "червените".