В плановете на ЦСКА за лятната селекция влиза намирането на класен нападател, призна треньорът Стойчо Младенов.
Той обаче не пожела да коментира конкретни имена, въпреки че през последната седмица се понесе слух за връщането на Мартин Камбуров и Маркиньос на “Армията”.

“Никога не съм коментирал бъдещата селекция, с когото и да било от шефовете. Ще бъде крайно некоректно сега да коментирам някакви информации от медиите. Има толкова много мачове до края на шампионата, за да говоря за селекцията. Изключително много съм доволен от това, с което разполагам. Дори и тези, които играха малко, оставиха добри впечатления. Не е тайна обаче, че търся централен нападател, но няма да произведа новина сега, заяви Младенов пред Нюз7.

- Всеки един от играчите ми е готов да се представи на ниво, когато това е изискано от него. Мартин Петров е световно име и е фигура, пред която всеки се прекланя. Самото му присъствие впечатлява и допринася за имиджа на клуба, който в последните години беше загубен. Той е пример за всички млади, те виждат с очите си какво трябва да прави голям футболист. Едно е аз да им го казвам, друго е да го виждат всеки ден с очите си. Грехота ще е да не се учат от него.”


"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ