Треньорът на ЦСКА 1948 Валентин Илиев коментира победата над ЦСКА с 2:0 на Националния стадион "Васил Левски". Тимът му се класира за квалификациите на Лигата на конференциите, а "червените" от Борисовата градина oстават извън Европа за първи път от 2017 година. 

"Ако трябва да съм честен, изпитвам смесени емоции. Не искам да влизам конкретика“, каза Валентин Илиев и в този момент футболистите му започнаха да го заливат с вода. 

"Със сигурност видях добър колектив. Това ни донесе позитивния резултат, не само в този двубой, а и в други. Колективът е много важен за една съблекалня. Имаме сплав от опитни и млади футболисти, които намериха общ език“, обясни Илиев. 

"В интерес на истината, показахме добро темпо, вкарахме първи гол, който ни донесе увереност, а вторият гол донесе нужното спокойствие. Поздравихме се с успех и това е важно. Този отбор ще израства с всеки един мач, а този ще бъде безценен опит за младите“, продължи треньорът на ЦСКА 1948.

„Участието в Европа е награда за всички. Всеки ден виждам лишенията, на които се подлагат всички. Благодарен съм на Господ, трудът ни се отплати. Сега не мисля, че е моментът, защото сме под емоции, да говорим за конкретна визия. Искаме да даваме път на млади момчетата с талант и потенциал. Имаме нужда и от нашите опитни играчи, които помагат на младите да свикват с мъжкия футбол. Без тях нямаше да се справим", каза още Илиев.

„Болно ми е от това, което се случи. Дори не знам какво да кажа...", коментира бившият капитан на ЦСКА по повод грозните сцени в края с нахлуването на фенове на терена.