Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Вечното дерби „Левски” – ЦСКА може да се играе при закрити врати. Това разкри председателят на Дисциплинарната комисия към БФС – юристът Юри Кучев.

Както е известно, в дербито от 23-ия кръг между Литекс и „Левски” в сектора с привърженици на столичани бяха издигнати свастики и фашистки символи. Става въпрос за видеото на БЛИЦ TV, което разбуни духовете в цяла България, а и не само. Клипчето от агитката на “сините” в Ловеч обиколи Европа, та и останалия свят. Фенове на “Левски” издигнаха плакат с поздрав за рождения ден на Адолф Хитлер и добавиха: “Той беше прав”. Заради това "Левски" със сигурност ще отнесе сериозна глоба в размер поне на 37 500 лева.

"Не обичам да говоря предварително преди заседанието, но ако има основания "Левски" ще бъде наказан. Ще разгледаме доклада от срещата и тогава ще решим какво да правим. Повече не мога да кажа, но ще уточня, че компромиси няма да правим. Няма значение, че предстои вечно дерби. Ако има основание, Левски ще си понесе последствията. Ще спазим правилника", сподели Кучев пред „Тема Спорт”.

Санкцията в крайна сметка ще зависи от това какво е отрази в доклада си делегатът на срещата Стоян Вълчев. Дисциплинарната комисия заседава днес и се очаква окончателно решение.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ